"Jos rakastamisesi on väärin, niin en tahdo tehdä oikein."

Nyt on tulossa ilmeisen rauhallinen viikko(:
Viime viikko menikin sitten teatterilla, ma, ti, ke, to, pe, la ja su olin teatterilla! sitte viikonloppu olikin yhtä juhlaa, oltiin Semppadaan luona :D Mulla ainakin oli kivaa, en muista tiedä, mut veikkaisin et kyl muilki oli!
"Mul on nyt valtava himo..."

Siis tällä viikolla tiedossa on.. Eilen koulun jälkee kävin Kurjenpolulla, siivosin Elmerin häkin, järjestin lemmikkieni tavarat hyvin ja sit kävin arvauskeskuksessa, poskiontelotulehdus jälleen! ja sit puol yheksän aikaa nukahdin tähä konetuoliin ja sit tunnin pääst siitä heräsin ja siirryin sänkyyn ja nukuin aamuun asti.. Viikonlopun univelat siis näkyvät! Tänään kattosin toistamiseen Uusikuun, ja se on aina yhtä ihana <3 Okei Jurmo, on se Jacob hyvännäköne, ei sitä voi kieltää, mut mun mielest Edward on vaan sellane ihana:)

Huomenna ja torstaina vielä koulua ja huomenna teatteriharkat.. Torstaina sit lähen koulusta hippasen aiemmin, joku tunnin verran varmaa et ehin olee sekunnin kotonaki, ku bussi lähtee jo kahen maissa.. Sit alkaa mun loma, meen Turkuun, siel sit ajattelin kävästä josai kaupas jos löytäisin jotai mukavaa, mut ei oo kauheest aikoi kun Lahteen päin lähtee bussi 16.20 ja siihen sit hyppään.. Jään pois Jokioinen th:n kohdalla ja siitä Jaana sit hakee mut ! Ihana loma tiedossa<3 Mut liian lyhyt ja paskamaista on se, et meil on tiistaina yhteiskuntaopin koe 61 sivua, ja sit maanantaina ei auta muu ku lukee siihen!! :<

Nyt kuitenkin siivoon Romppaden häkin ja sit suihkuun ja lukee Epäilystä:)
Heipodei rakkaani, kirjotan viel huomen mut varmaan tohon toiseen blogiin!