"Karataan niin kauas, ettei kukaan tunne sua, ei paheksu, ei piittaa, vaikka rakastatkin mua, karataan niin kauas ettei tarvi piiloutua"

Kiitos ihanasta, mahtavasta viikonlopusta!

Perjantaina olin ihan vaan kotona, meijä äiti piti vappubileet ja mä olin sit vähän mukana (lue: tanssin Mikon kans ja lauloin karaokes pari biisii) ja sit kahden aikaan rauhottu meno et pääsin nukkuu, Laura nauro ku sanoin et meil oli oikeet tätibileet, iskelmäradio soi niin kovaa et en pystyny nukkuu :D Sit lauantaina mentii yhentoist mais Lauran ja Idan kanssa tallille.. Siivottiin viis karsinaa ja Ida ratsi Päivin opetuksessa Tarella, ja sillä välin sitten Lauran kanssa meillä oli mukavat keskustelut :D "Kenestäs kyselit?" Sitte viel pestiin Soma ja Aleksi. Se oli märkää ja tuskastuttavaa hommaa, mutta selvisimme! Ida pesi Aleksin itse oikein kiiltäväksi :) Tosin pääsin kylpemään itsekin kun Laura ei osunutkaan Somaan ja jouduin vesiletkun kohteeksi.. Sitten kahden aikaan käytiin hakemassa avain ku myöhemmi tiedos bileet teatteriporukalla Taipaleen saunalla. Neljän aikaan Merja vei minut, Idan, Lauran ja Joukon sinne. Sitte ku oltiin saatu koko porukka kasaan, pelattiin pantomiimia ja lauleskeltiin Mikon soittaessa kitaraa. Sitten saunottin ja uitiin!! Tosi moni uskalsi uimaan! Mut siinä sivussa meillä oli kaikkia hauskoja juttuja:) "Emmi, tarkista tilanne!" "Otaksä must kuvan ku tääl ei oo peilii, haluun tietää milt nää bikinit näyttää!" "Laita rusetti." Niitä on nii paljo et en voi kaikkia kirjottaa enkä ees jaksa.. Sitte ihmiset sauno ja laulo kuka mitäkin ja SÖI yö viiteen ja siin vaihes muutamat oli jo lähteny pois.. Siel oli 7 ihmistä yötä ja nukuttua tuli vajaa kolme tuntia ainaki mun osalta, osa nukku viel vähemmä ja noiki tunnit nukuttiin aamukuuden jälkeen. Siinä illalla viel kaikkee mahtavaa :D "Aaahh!" -Okei? "Sun silmät on ihan päin helvettii!" -Kiitos? "..Sit kun mä näin sen auton ni me hypättii puskaan!!" :DD Voi luoja, ootte kaikki niin ihania! Ja erityiskiitokset: Lauralle, joka tämän kaiken keksi ja joka on minulle uskollinen myötä- ja vastoinkäymisissä eikuhä? :DD Ja Mikolle, joka soitti upeatsi hyviö biisejä ja lauloi! Ja Semille, joka jaksoi kuunnella tunnista toiseen selitystäni :D Ja vielä Timolle joka otti hienoja kuvia joita toivottavasti saan myöhemmin itsekin!
Tänään sitte lähettii sielt mökiltä yhdentoist mais ja käytii puhalluttamas kuskimme :D Jokane ketä puhals, sai tulokseks neljä promillee, mut johtu siit et Heikin alkometri oli saanu vaikutteit Tunisianreissusta ja sillä oli käytössä Tunisialainen promilleyksikkö! Sit kahdentoista jälkeen Laura haki mut ja lähettii Myämäelle Soman kans, mut siitä matkaan lähtemisestä tuli katastrofeja, Lauran traikku oli rikki, jouduttii hakee Salmelt Annan ja Sannin koppi, sit Soma meinas hajottaa koko karsinan kun se hyppi ja potki siellä ja matkan jälkeen oli ihan hiessä ku oli nii paljo säätäny. Päästiin viivytyste takii perille viis minuuttii enne ku Lauran piti olla kehässä Soman kans! Sit siel meni kivasti, Soma sai sinisen ja voitti sinisten luokan, pääsi BIS-kehään ja oli BIS 6. (=Best In Show VI) Kuiteski oli ihan hauska matka, sen jälkee tallille viel ja sit olin Idan ja Eelin kans ja Eeli onnistu kurastaa ittensä niin railakkasti et mä en ehtiny tekee mitään.. Mulla on enää 15 KUNNON päivää koulua!!!!!! SITTEN ON LOMA<3

Heipodeij kaikille, toivottavasti vietitte mukavat vaput, itselläni oli MAHTAVA !! <3
Nyt menen suihkuun ja sitten.... Sitten menen NUKKUMAAN!!